Марешки отново захапа Каракачанов

0
6045

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

Ние сме срещу гастрольорите в министерствата, а не срещу коалицията, която управлява в момента. Това заяви пред Нова лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

По думите му коалицията е спечелила изборите, управлява си, а на следващите избори българският народ ще им постави оценката.

Марешки атакува Каракачанов и сделката за самолетите, като изтъка, че сме свидетели на грабежа на България за десетилетия наред.

Марешки разкритикува и предложението на Каракачанов да се намалят изискванията за психическа готовност като изтъкна, че това са безобразия, които хората в армията не ги приемат.

„Ние не влизаме в парламента, за да забогатяваме и да се учим и да гастролираме в различни министерства, от които нищо не разбираме и да им проваляме политиките там“, коментира той.

Марешки поиска на есен – до всеки законопроект, прокарван от ВМРО, да стои човекът, който го прокарва, за да са уверени, че той не е лобистки.

На въпрос защо лидерът на „Воля“ така се е вгледал във ВМРО, да не би поартиите да се борят за една и съща роля в пиесата, Марешки отговори: „Няма как да се борим за роля на корупционни политици и лобисти. Всички лобистки неща идват от ВМРО„.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук