Мария Илиева изпадна в истерия: Певицата чукна 40 и е сама! Реши да забременява ин витро

0
987

Мария Илиева забременява ин витро от неизвестен донор, пише столичен ежедневник.

Според изданието, певицата е била засечена в известна столична ин витро клиника, където планира процедурата. Изпълнителката обикаляла столичните ин витро клиники, за да провери, какви са възможностите й за забременяване. Тя била в истерия от факта, че клоняла към 40-те и е без съпруг и поколение. Затова истерично си търсела донор.

В един от центровете й предложили да я оплодят със сперма от Холандия и тя почти се била навила на този вариант. Приятелките й обаче се опитват да я разубедят, тъй като най-често дареният материал там бил от негри и араби. Не се знаело на какъв точно ще попадне. „Това, което искам да ми се случи в личен план през следващата година, е да даря живот. Никога не съм поставяла кариерата пред любовта, просто нещата се стекоха по този начин. Сега обаче се чувствам готова за деца”, признава Илиева.

Шегува се, че веднага би заченала от Брат Пит, но той вече си бил направил няколко русокоси деца, а заедно с Анджелина Джоли осиновили още толкова африканчета. „Много съжалявам, че пропуснах майчинството. Ако мога да върна времето назад, ще променя единствено това. По-лесно е да родиш млада”, отчита поп изпълнителката. С напредването на годините и мъжете в живота й ставали по-малко. Последният комплимент, който получила, бил от стоматолог в пиано бар.

„Празнувахме рожден ден на приятелка и аз пях. Дадох всичко от себе си, а той дойде и ми направи комплимент. Каза, че никога досега не бил виждал жена с такъв перфектен зъбен профил”, разказва Илиева през смях. Свалката била малко странна, но след като се замислила, стигнала до извода, че и съпруг-стоматолог не е лоша идея.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук