Марс в Близнаци

0
18580

От 21 май до 4 юни Марс ще бъде в знака на Близнаци.

Положителните качества за този период ще бъдат повишена съобразителност, предприемчивост и бърза ориентация в обстановката.

През този период хората трудно ще стоят на едно място ще пътуват ще се местят. Много активни ще бъдат търговските отношения, туризмът , контактите.

Актуални планети които ще влияят на Марс ще бъдат Уран и Венера а в последствие и Меркурий. Именно тези фактори ще доведат до нестандартни отношения и изказвания не на место.

През периода на пълнолунието 11-12 май Марс ще бъде в точни аспекти с Юпитер и Нептун, които е възможно да доведе до вдъхновение но от друга страна са вероятни неблагоприятни или прибързани действия или правене на ненужни покупки или вложения.

Много конструктивно ще използват транзита на Марс през Близнаци представителите на зодиите Овен,Лъв, Везни и Водолей.Те могат да очакват реализиране на проекти и неочаквани парични постъпления благодарение на своята находчивост.

Близнаците и Стрелците ще трябва да контролират своите взаимоотношения както партньорски така и делови. За да не направят грешки за които после да съжаляват.

За Девите и Рибите това положение на Марс ще способства много проблеми . Желателно е да не действат прибързано.

За останалите знаци този транзит няма да е от съществено значение .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук