„МАРШ ЗА ЗАКОННОСТ“ ГРЪМВА В СОФИЯ – В ПОДКРЕПА НА ГЕШЕВ И СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ, ОГРАБИЛИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ! Идвайте, братя, със семействата си във вторник, сряда и четвъртък пред Партийния дом на пл. „Независимост“! ЗАЩОТО НИ ПИСНА…

0
32775

Законност, висок морал в политиката, подкрепа на изконните български и християнски ценности.

„Не“ на олигарсите, които ограбиха България, джендъризма, гейпарадите, перверзията и слугуването на чужди господари и соросоидни шайки.

Това винаги са били водещите принципи на работа на DailyPress.

Спазвахме ги, когато водехме битка с Истанбулската конвенция и Пакта за миграция на ООН.

Когато озаптихме опитите на обвиняеми и подсъдими олигарси да окалят българската прокуратура и правосъдие с платени протести срещу главния прокурор Сотир Цацаров, а в последните месеци и срещу заместника му Иван Гешев, законно номиниран за следващ главен прокурор.

Когато разобличихме арестуваната с подкуп и след това осъдена на 20 години затвор на първа инстанция бивша кметица на „Младост“ Десислава Иванчева.

Когато застанахме твърдо против гейпарадите в София и натрапването на хомосексуален лайфстайл.

Както и в стотиците случаи, в които платени слуги на чужди господари с мощни грантове за милиони опитват да всяват хаос в обществото с фалшиви новини срещу властта – лъжите за терасата на Пламен Георгиев, къщата на Бойко Борисов в Барселона, убийството на Виктория Маринова от Русе, здравословното състояние на кмета на София Йорданка Фандъкова, обвиненията срещу Ивайло Московски за смъртта на сина му, и още, и още…

Топ Преса показва истината винаги и на всяка цена.

Направихме го и сега за приятелката на един кандидат кмет на София, защото българите имат право на информиран избор. Имат право да не бъдат лъгани, както с Костинбродската афера, изфабрикувана от изживяващата се като морална съвест Мая Манолова.

През всички тези месеци нашите читатели и съмишленици ни зоват да действаме и да поведем гражданско движение срещу беззаконието, подмяната и националните предатели, натрапващи лъжливи ценности.

Преди месец екипът на DailyPress се присъедини към протестите на столичани, чиито нерви не издържаха и излязоха да бранят законността и реда на протест пред Висшия съдебен съвет. Там задкулисието на подсъдимите Цветан Василев, Иво Прокориев, Огнян Донев и тяхната марионетна партия „Демократична България“ зовеше за политически натиск върху независимата съдебна система.

Зовеше за линч над Иван Гешев.

За да откупят себе си!

Както сега зоват за политически натиск върху независима медия, каквато е DailyPress.

Онези, които ограбиха България, се представят като стожери на морала! Онези, които разграбиха България, си направиха медии и ги легендираха като единствено свободни, честни и независими! Това е най-голямото лицемерие, приятели!

Щом словото се оказва безсилно, екипът на DailyPress ще призове нашите читатели и съмишленици за действие.

И не просто нашите читатели, а всички нормални хора в тази държава, на които им е писнало от „либералната“ подмяна, чуждопоклонничеството, гаврите със закона, морала и устоите на родината.

МАРШ ЗА ЗАКОННОСТ в защита на България, нормалността и номинирания за главен прокурор Иван Гешев!

МАРШ ЗА ЗАКОННОСТ СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ, ПОХИТИЛИ НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО!

СРЕЩУ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА И ИЗВРАЩЕНИЯТА, ПРЕВЪРНАТИ В ЛАЙФСТАЙЛ!

Това е събитието, зад което заставаме и което ще се проведе в София в рамките на три дни. Отсега интересът е огромен, а енергията идва „отдолу“. Съдим за това по стотици позвънявания и отзиви на наши симпатизанти, които вече са се самоорганизирали за действие. Само чакат знак, време и място.

МАРШЪТ ЗА ЗАКОННОСТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ:

Вторник, 10 септември, от 17 до 21 часа.

Сряда, 11 септември, от 17 до 21 часа.

Четвъртък, 12 септември, от 14 до 18 часа.

Мястото на срещата е площад „Независимост“ – ларгото пред Партийния дом, Министерския съвет и БНБ. Маршрутът на марша е от площад „Александър Батенберг“ до сградата на Булбанк. Елате, братя, със семействата си, с плакати, лозунги, намислени слова и речи – защото думата ще получи всеки желаещ. Всеки ще може да си изплаче болката по озлочестената от мафията Майка България!

ПИК ще подкрепи свободния и легитимен избор на нов главен прокурор на републиката по правилата на независимата съдебна система.

Нека се опълчим в юмрук срещу марионетните политически партии, които недопустимо се намесват в този избор и зоват за погроми и кръв по улиците на София.

Нека покажем, че искаме закон и ред. И няма да позволим политически натиск в съдебната система. И няма да позволим политически натиск и репресии върху свободата и истината.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ И ПОЯСНЕНИЯ ПО ТЕМАТА, КОЯТО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ОСНОВНО МЕДИЙНО СЪБИТИЕ В БЛИЗКИТЕ ДНИ!

ЗАЩОТО НИ ПИСНА…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук