Машала: Годеницата на Фики Стораро развя мощна задница и яки баджаци! (виж какво пощипва певецът – СНИМКИ)

0
2480

Годеницата на Фики Стораро изобщо не прилича на всичките му досегашни гаджета!

Нищо общо с досегашните му гаджета не показва годеницата на Фики Стораро Гюлшан. Момичето, на което доскоро бяхме виждали само хубавото лице, изуми с добре налята фигура. Особено откъм задница и баджаци.

Това буквално опули фенките на Фики Стораро, който винаги се е славил като голям разбирач на женската хубост. А той самият мило и драго дава за спорт и фитнес. Странно, но точно бъдещата му жена е пълен контраст на бившите му и особено на кльощавата Преслава.

Фики Стораро уж си падаше по слабички и фини, а Гюлшан се оказа от типа… машала!

Както сами може да видите от снимките, младата Гюлшан се радва на добре отгледани задни части и бедра. На които и самата Ким Кардашиян би завидяла – поне при Гюлшан те са си истински. И ефектът не идва от силикона, а от хладилника.

 

Въпреки това обаче Фики Стораро очевидно се държи като влюбен мъж. Той предложи годеж на Гюлшан малко преди Свети Валентин. А на самия ден на влюбените я зарадва с огромен букет, типичните червени сърчица и подарък, който знаем само, че е доста скъп. Останалото е тайна.

Не е тайна обаче, че Фики Стораро и Гюлшан вече живеят заедно. И то не къде да е, а в чистак новото жилище, което баща му Тони Стораро подари на младите за бъдещия им съвместен живот.

Бива си го момичето, нищо, че е доста по-налято от кльощавата Преслава

Като се обичат, да се вземат младите

Именно в този апартамент гласовитият Фики ще може на воля да мачка яката дупара и пухкави баджаци на изгората си. Която пък не стъпва по земята от щастие, че именно тя е хванала в капана мъжа-мечта на хиляди девойки.

Източник: kliuki.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук