МВР с изути гащи: Още не е ясно с какво са избягали Пелов и Колев!

Тотална издънка

0
3919

Още не е изяснено с каква кола са избягали двамата рецидивисти – Владимир Пелов и Радослав Колев, от Софийския централен затвор. Това без свян призна в ефира на bTV главният секретар на МВР Младен Маринов. По думите му дори не е ясно дали са избягали с автомобил.

„Проверката тече, има установени автомобили, които са предмет на издирване”, допълни той.

Владимир Пелов, осъден на 30 г. затвор, и Радослав Колев, който излежава присъда от 26 г., избягаха от централния Софийски затвор, след като преодоляха съпротивата на 3-ма надзиратели, заплашвайки ги с нож и пистолет и стреляха 3 пъти.

До момента те не са заловени.

Маринов беше категоричен, че със сигурност бегълците ще бъдат открити. Продължаваме издирването със сериозни темпове, увери той. И на база на какво тази увереност, като дори не знаете дали са били с автомобил? Цялата дъжрава ви се подиграва заради бягството.

Главният секретар на МВР даде пример с бягството от затвора на Хосе и Шатката през 2014 г. „В момента Хосе е задържан в Португалия, предстои процедура по връщането му тук”, отбеляза Маринов. Да, добре, че са го заловили португалските власти, на наша територия полицията нещо не й се получи. Ако имате късмет, може да стане същото с Пелов и Колев. А после да си трупате точки на чужд гръб, че сте ги заловили.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук