Мегакораб на извънземни е бил засечен от Международната космическа станция (ВИДЕО)

0
1961

Мегакораб на извънземни е бил забелязан от Международната космическа станция. Това твърдят любители на теориите за конспирации.

Видео, качено в YouTube, показва как дълга ярка светлина е надвиснала над Земята, а под нея има два мистериозни обекта. Ловците на извънземни твърдят, че НАСА е променила записите, за да направи така, че обектите да изчезнат.

Също има много алтернативни обяснения – като отражения от илюминаторите на станцията или светлини от Земята, които биха могли да обяснят видяното. Странното видео е качено в YouTube от потребителя Streetcap1.

„Първо си помислих, че ми се привижда. Трябваше да съм бърз”, пише потребителят под видеото.   Ловецът на извънземни Тайлър Глокнър, който ръководи сайта за конспирации Secure Team 10, каза пред Mirror: „Категорично виждаме аномални обекти, имаме това много дълго като цигара НЛО. То не е идентифицирано, не знаем какво е”.

Глокнър твърди, че НАСА може да е „затъмнявала сигнала”, за да скрие обектите. „НАСА обича да излъчва с ниска резолюция и да запазва снимките с висока резолюция за себе си”, твърди той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук