МЕГА СКАНДАЛ: Чисто голи снимки на Деси Слава от личния й телефон взривиха мрежата! Вижте огромните гърди на фолк дивата (СНИМКИ 18+)

0
10300

Две години след като в интернет се появиха нейни голи снимки и се заформи луд скандал, красивото миньонче се кълне, че още не знае кой всъщност ги е пуснал.

Първоначалната версия за разпространението на заснетите в домашна обстановка фотоси бе, че са разпратени лично от певицата в стремеж да си възвърне популярността след загубата в шоуто “Пей с мен”.

“Ако беше така, те щяха да бъдат по-професионално направени, като еротичните ми снимки в някои мъжки списания”, обяснява ДесиСлава във в. “Седмичен Труд”.

Версията, която самата тя тогава изложи в медиите, бе, че това може би е сторил вторият й бивш съпруг, вафленият бос от Велико Търново – Галин, тъй като само той е имал достъп до личния й мобилен телефон. Тогава Галин й се обадил и й се заклел, че не е той и много държал да му повярва. Убедил я, че наистина не би й причинил такава гадост. Преди да срещне Галин, Деси е била омъжена за американизирания българин Майк (Мишо), който е баща на 9-годишния й син Майки. dir.bg

Двете голи снимки на Деси Слава вече циркулират из целия БГ-интернет

Наскоро след като свърши нашумялото предаване на Нова “Пей с мен“, една от главните героини там – Поп-Фолк дивата Деси Слава се появи из националното Интернет пространство в предизвикателни снимки – чисто гола, държаща мобилен телефон срещу огледало.

Според сайта slava.bg, след като Деси Слава и Мелинда не успяли да спечелят “Пей с мен”, фолк дивата е решила да си направи самостоятелна, непрофесионална, фотосесия. За целта певицата се е снимала сама с телефона си.Снимките изглежда да са правени в доста просторна баня, а това което ги прави да изглеждат най-истински е кръглата – силиконова форма на гърдите и сладкото русо лице на мацката. Със сигурност момичето от фотосите е миньонче, също като Гълъбовската Мадона.

Според други слухове обаче, снимките са разпратени до медиите от приятеля на конкурентна фолк певица, като отмъщение за стара вражда. Сайтът lifestyle.bg казва, че самата Десислава все още не е коментирала официално появата на снимките.

Двете голи снимки на Деси Слава вече циркулират из целия БГ-интернет, монтирани в 5-МИНУТНО клипче.

Но докато не чуем мнението на “голата” Деси Слава, ни остава само да се чудим дали тези два невероятни кадъра са наистина автентични. За жалост, това го знае единствено и само Деси!

790 sfh

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук