Мерзост! Бургаска ромка скочи на полицаи с диви крясъци: Ще видите вие как е**т циганите! (ВИДЕО 18+)

0
1485

Циганска агресия срещу полицаи в най-големия квартал на Бургас „Меден рудник“ е заснел с телефона си Иван И., пише burgasinfo.com.  Патрулката е пътувала към друг сигнал за сбиване между трима роми в „Горно езерово“, когато се натъква на побеснялата тумба пред закусвалнята на втората спирка след обръщалото в „Меден рудник“. Полицаите са спрели и поискали документи за проверка на участниците в мелето, което отключва агресията им към униформените и циганите са обиждали полицаите, наричали ги „боклуци“ и с други обидни думи.

„Видяха ме, че снимам и се обърнаха към мен, започнаха да ме заплашват. Побеснялата циганка крещеше, че ще събере всички мангали, че щели да ни изнасилят, да ни е**т, щели сме да видим ние как е**т циганите, сега ще умрете, боклуци“, разказва очевидеца Иван, като добави, че агресията ѝ е продължила и в районото управление, след нейното задържане. Прави впечатление в късния час на случката тумбата цигани са придружавани и от малолетните им деца.

 Въпросната циганка е позната в квартала, разказват очевидци, че тя е всекидневно надрусана и създава проблеми, а крясъците ѝ „има ли пико, има ли секс“ са станали нещо обичайно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук