Микробус без шофьор се заби в къща

0
1386

Днес около обяд микробус, собственост на стокова борса в Разлог, се вряза в къща в село Баня. За щастие пострадали хора няма. Щетите са само материални. На къщата е счупен прозорец, разбити плочки от цокъла и напукана изолация. Щети има и по микробуса.

Водачът паркирал микробуса на улица в близост до хранителен магазин, за да разтоварва стока, но оставил превозното средство на изключена предавка и без ръчна спирачка. Микробусът тръгнал сам по стръмната улица, след което се ударил в жилището на семейство Рогови.

По думите на Катя Рогова, която е собственик на пострадалата къща, това не е първият такъв инцидент. Преди няколко години по същата тази стръмна улица лек автомобил се е ударил в кон, който е бил вързан пред дома ѝ, вследствие на което животното  е умряло на място. Рогова подчерта, че е подавала сигнали до полицията и кметството, тази опасна улица да бъде затворена за МПС- та.

Тя бе категорична, че след този инцидент ще подаде сигнал и до Община Разлог, като се надява да бъдат предприети някакви мерки.

/дарик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук