МИНИСТЕРСКИ ЛУКС! Красен Кралев плаща по 1000 евро на вечер във Венеция за нощувка с Виктория Петрова

1
1721

Спортният министър и Вики Седенката се настанили в апартамент в 5-звездния хотел „Баглиони”, където нощувката надхвърля 1000 евро, научи „Уикенд”.

KralevХотелът е любима дестинация за разглезени милионери от цял свят. Подобен лукс е по джоба на Кралев, който е милионер от бизнес отпреди влизането си във властта. Отделен е въпроса доколко уместно е да се афишира, когато се занимава с политика. Припомняме, че луксозните ваканции на Волен Сидеров и бившата му половинка Капка в Куба и Париж още се обсъждат от бедния електорат.

Въодушевената от новогодишната си почивка новинарка разкрила пред свои колежки от Би Ти Ви, че апартаментът й бил с изглед към венецианския канал и към световноизвестния площад Сан Марко. Виктория получила и стилен подарък от любимия си – украшение от „Диор” за няколко десе

През последните месеци връзката между Виктория Петрова и Красен Кралев на няколко пъти бе подложена на изпитание след достигнали до журналистката слухове, че министъра й изневерява с други жени.

Двамата даже бяха разделени за известно време, преди да се съберат отново през есента. Въпреки това новинарката все още не е приела предложението на Красен Кралев да живее под един покрив с него. По всяка вероятност това ще се случи тази година, тъй като министърът обзавежда ново жилище в столичния квартал „Изток”.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук