Министър-председателят на България Бойко Борисов събра на извънредно заседание екипа на Румен Порожанов за двойния стандарт при внасяне на храни у нас

0
1294

На заседанието присъства и екипът на министър Валентин Радев, с който ще бъдат обсъдени тежките катастрофи от последните дни. Темата ще коментират и министрите на транспорта и МРРБ.

„Днес ви събрах за да обсъдим много важни теми. Всеки ден по пътищата се дават човешки животи. Инфраструктура се прави, но това не е достатъчно, трябва да има контрол. От първи юни се открива сезонът по морето. Недопустимо е млади и невинни хора да загиват по пътищата. Сега започва и летният сезон. Искам денонощен контрол на КАТ. Каквото е необходимо, трябва да се направи. МВР трябва да следи постоянно“, обяви премиерът.

„Темата за двойния стандарт при храните е недопустим“, обърна се Борисов към Румен Порожанов. „Хората не са научени да четат етикета и се подвеждат по рекламата. Даваме толкова пари за здравеопазване, а сме все на първите места в класациите по инфаркти и инсулт“, коментира той.

„Оттук като излезете, всеки от вас трябва да знае какво трябва да се направи по въпросите, които разискваме. Затова тук присъстват и хора на всички агенции и полицията, за да могат да ви помогнат“, сподели още Борисов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук