Мистериозен град от друго измерение изплува в небето над Китай (ВИДЕО)

0
1481

Мистериозен „плаващ в небето град“ бе записан на видео от жителите на град Дзиеян, провинция Гуангдонг в Китай

Видеото, което стана вирусно, бе качено в социалните мрежи в края на април и показва зловеща група от сгради, летящи в небето над изумените хора. За летящи в небето “ градове от друго измерение “ неведнъж е съобщавано в миналото. През 2015 г.. хиляди хора в същия район в Китай съобщиха, че са наблюдавали плаващ в небето град, който, според тях, е изчезнал след няколко минути. В Африка и Великобритания граждани също разказват, че са виждали подобни градове в миналото.

Ancient-code.com съобщи: “Това вече е третият случай, когато хората записаха нещо, което изглежда като „плаващ град“ над Китай. В началото на 2017 г., хората в Yueyang бяха шокирани, след като феноменът се появи в небето.“ През 2016 г., в интернет се появиха видеоклипове, показващи друг мистериозен “плаващ град“, заснет над облаците в Далиан в провинция Ляонин в североизточен Китай. През 2015 г. “плаващ град“ е записана над град Дзянси, когато зловеща група от сгради се появи точно на облаците.

За мистериозните структури, които се появяват в небето, се съобщава от древни времена. Много от нас са запознати с разкази за странни същества, които се появяват от нищото, тайнствени същества излизат от гигантски кораби, пламъци, сфери, и така нататък .. Тези митологични „кораби“ са били известни в древна Индия, както ВИМАНИ, митични летящи дворци или колесници, описвани в индуски текстове и санскритските епоси.

Изглежда, че най-често срещаното обяснение на “огромните небесни градове“ е появата им от “друго измерение.“ Но това, което хората са видели, най-вероятно е рядък вид мираж, наречен Fata Morgana – оптична илюзия, причинена от конкретните метеорологични условия, огъващи светлинните лъчи. Или пък е възможно  “Blue Beam“ да е вече в доста напреднала фаза, и да си го тестват ? …  За Проекта „Синият Лъч“ на НАСА, прочетете на български, ТУК !

 НЕПОЗНАТО

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук