Митьо Очите аха да умре като Майкъл Джексън

0
1355

Несебърският мафиот Димитър Желязков – Митьо Очите, замалко не умрял като Майкъл Джексън от успокоителни, с които се наливал след стрелбата по него. Това издават близки до страховития гангстерски до, пише Уикенд. Според думите им преди десетина дни Очите загубил съзнание и почти се отправил към оня свят, след като предозирал с транквиланти.Силните хапчета били изписани на Димитър Желязков, тъй като мафиотският бос трудно се примирявал с мисълта, че може да остане инвалид за цял живот. От притеснения, а и от болежки, Очите не можел да мигне и се тъпчел с приспивателни, за да може да подремне поне няколко часа.

На 28 август призови обаче гангстерът прекалил и приел доста повече от предписаната му доза сънотворни. Вместо да успокояват организма му, таблетките предизвикали сърдечна криза. „Сърцето му буквално излезе от ритъм. Замалко да си отиде”, признават хора на морския Ал Капоне.

„Митьо Очите беше почти загубил съзнание от пристивателни и едва не си отиде по подобие на Майкъл Джексън”, разкриват лекари, поели грижите за него./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук