Михаил Билалов превзема ефира от септември: Народът лудна по „Стани богат“, Джаро влиза в „Скъпи наследници“

0
1563

Хитовият актьор и любимец на тв зрителите Михаил Билалов превзема ефира от септември! Почитателите на Джаро от „Под прикритие“ отново ще могат да го гледат в играта „Стани богат“, която се завръща по БНТ от 10 септември от 19.00 ч. всеки делник, съобщава „Ретро“.
Вечерите от седмицата ще бъдат истинска награда за феновете на Билалов, тъй като час по-рано той ще се изявява и в ефира на Би Ти Ви. Звездният актьор заедно с Иво Аръков са новите лица в сериала „Скъпи наследници“. Поредните епизоди стартират от 17 септември всеки делничен ден от 18:00 ч.
В рамките на 70 серии събитията в красивото село Бели Вит ще станат още по-динамични, наситени с емоции, екшън, интриги, сблъсъци между капитала и родолюбието, обещават продуцентите.

Колоритната фамилия Дочеви, която се бори за голямото наследство на своя патриарх, ще разкрие неочаквани тайни, ще премине през сериозни личностни трансформации и ще промени гледната точка на всеки към семейните ценности и традиции.
Иначе за новия сезон на единствената интелектуална игра в родния телевизионен ефир „Стани богат” заявки за участие са изпратили повече от 9000 кандидати. В първия сезон на шоуто с Билалов на стола на водещия своя интелект и познания изпробваха 97 участници.
Припомняме, че „Стани богат“ с Джаро, който измести дългогодишния водещ Ники Кънчев, вдигна рейтингите на държавната телевизия и за кратко време успя да открадне немалък процент от аудиторията на конкурентните Нова и Би Ти Ви, които по същото време излъчват своите новинарски емисии.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук