Михнева съди Фандъкова

0
702

Журналистката се потроши в центъра на София, носи шина на лакътя си

 

Маргарита Мих­нева е пре­търпяла нелеп инцидент, вследствие на който е спукала кости на ръката и в областта на гръдния кош, научаваме от самата нея. Сакатлъкът станал мина­лия петък следобед, когато Михнева се спънала в изпочупе­ни тротоарни плочки на пъпа на столицата. Бойната дама обмис­ля да заведе дело срещу Столичната община, която трябва да поддържа пътната настилка.,

Журналистката вър­вяла по бул. „Раковски” и близо до Пожарната ритнала стърчащ между плочките метален прът. За малко Михнева не се набучила при падането си на желязото. Отърва­ла се само с травмата на дясната ръка и ребрата. Минувачи й се притекли на помощ и я вдигнали от земята. За секунди тя дори загубила съз­нание.

„Целият ми организъм е в шок в момента. И без това не съм здрава. Пия някакви хапчета, много е неприятно – можех да си остана инвалид”, оп­лака се журналистката. Устатата дама сериозно обмисляла да заведе дело срещу общината и да поиска обезщетение. Тя вече е наела адвокат.

Травмата на дясната ръка щяла да я извади от строя поне 2 месеца, тъй като вместо да се притъпи след шинирането, болките в лакътя и гръдния й кош се засилвали.

„Гневна съм на Йорданка Фандъкова. Пострадах, защото улиците и тротоарите са зле   поддържани.

На запад тези неща се наказват, а тук общинарите минават метър и дори ги хвалят. И сега какво – Фандъкова е с 65% рейтинг и се води за успешен кмет, а аз съм цялата потрошена. Да дойде с мен да се разходи из центъра на София, да види какво е”, с право се пали телевизионерката.

Източник: в-к Уикенд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук