Мишлета в действие! Бившия шеф на Гранична полиция и съветник на президента Първанов стана “протестър” за нова служба!

0
99

Куцо, кьораво и сакато реши да се реабилитира пред “Отровното трио”, надничарите от „Дай, България“ и хората на Мая Манолова. На все по оредяващия протест в столицата бе забелязан, острието на президента Първанов и бивш шеф на Гранична полиция, Валери Григоров.

Същия беше изгонен от системата, заради съмнения в зависимости и корупция, а от известно време се подвизава като коментатор на каишка в медиите на ДС величието Агент Академик, известен днес като Огнян Стефанов.

Същият е чут да говори с един протестиращите – “коя врата на бившия партиен дом до къде води. Вместо да вика с другите, Валери Мишлето както е известен в системата, коментирал с другите протестъри дали вратата срещу МС е за зала България. Другите му терзания били дали тази на паркинга срещу БНБ е служебен вход на Дондуков и е официалния вход”. Не е чут целия разговор, но става ясно нивото и биографията на “оставкаджиите”. Старото палто явно пак цели да се закачи някъде и протестите са идеалната схема за това.Такива ли трябва да бъдат лицата на протеста, питаме ние?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук