Мишо Шамара разплака ‘Фейсбук’: Качих възрастен американец в колата си! Каза ми, че е беден, но…

1
2186

Варненският рапър Биг Ша, популярен от 90-те години с името Мишо Шамара разкара на профила си във фейсбук любопитна история. Той е в САЩ със семейството си от две години, а тези дни съдбата го е срещнала с възрастен човек, по думите му около 85-90-годишен. Мишо го е взел с Uber (бел. а. едноименно мобилно приложение за споделено пътуване, която работи в много градове на няколко страни) и го е закарал до Макдоналдс.

Ето и историята, която Шамара разказва на своя фейсбук профил:

„Вчера возих един възрастен човек на Убър .
Учудих се че сам си го викна , защото обикновенно възрастните хора не ползват Смарт телефони . А той беше наистина възрастен . Може би 85 90 годишен . Казваше се Улиям . Усмихнат човек с много добро чувство за хумор . Заприказвахме се за времето . Обиконовенно така се започва разговор . Каза ми знаеш ли че вчера в Австралия са измерили 117 градуса по Фаренхайт . Аз наистина се учудих каква жега е долу в Австралия и споменах че тая година зимата в Чикаго е доста мека . А човека с усмивка попита :
– Ти от колко години живееш в Чикаго .
Аз казах че съм от две .
Той каза :
– Значи ме помниш зимата на 1967ма . На 16ти февруари имаше най жестоката снежна буря която помня някога . Така че още нищо не е свършило . Може да си имаме лошо време и тази година .
Замислих се колко дълго е живял и все още живее този усмихнат човек на тази планета 🙂 дори не се замисли че за да помня 67ма трябва да съм бил роден поне 60та а аз колкото и да съм възрастен все п.к съм на едва 44 и съм роден 5 години след въпросната буря .
След това човека каза :
– Може ли да ме оставиш на Макдоналдс ?
Аз съм беден и днес има промоция 3,70 за цяло меню .
Аз му казах че вообще не е беден за моето разбиране . Казах му че идвам от държава в която до преди 10 години макдонълдс се водеше луксозно място и не бих се учудил ако някой си е правил сватбата или кращенето там хахаха .
Посмяхме се . Изпратих усмихнатия Уил .
Спрях Убъра . Отидох в съседният ресторант за бърза закуска за да не изглеждам някакъв фрийк . Седнах да хапна и се замислих че всичко на тоя свят е въпрос на гледна точка . Всяко нещо изглежда различно когато го гледаш от различен ъгъл .
Замислих се че всеки ден е прекрасен щом дишаме усмихваме и мечтаем .
Успешна седмица ви желая приятели .
ПС : някаква скучна история с нищо особенно в нея но ме накара да се замисля какво имам и на какво да се радвам.“

 

 

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук