Млада майка на две деца се нуждае от спешна помощ

0
137

33-годишната Вася Малинова се бори с рак на гърдата

Млада майка на две деца с тежко онкологично заболяване се нуждае от нашата помощ!

33-годишната Вася Малинова от Своге се бори с рак на гърдата от доста време. До този момент семейството се е справяло само с финансовата част, но наскоро й откриват разсейки в белия дроб и мозъка.

За лечението на Вася са необходими около 100 000 лева, които трябва да покрият 12 курса химиотерапия и лъчетерапия.

Ако желаете да помогнете на Вася да оздравее, можете да дарите средства по тази сметка:

IBAN: BG76STSA93000020947133 – Вася Малинова

Ето какво гласи част от поста на Цветослава Петкова, която е един от главните организатори на акцията за помощ на Вася и нейното семейство.

„Всички познаваме нашата съгражданка Вася. Вася Малинова. Прекрасната, слънчева, лъчезарна Вася – майка на две малки дечица. Вася се бори с коварната болест рак вече доста време. До сега Вася и семейството й успяваха сами да се справят с покриването на разходите по лечението й. За съжаление, средствата са изчерпани, а на Вася й се налага да премине още един курс на лечение. Преди броени дни тя заминава по спешност за клиниката в Турция, където след като първоначално е диагностицирана с рак на гърдата, след това откриват разсейки в белия дроб, а сега лекарите откриват и разсейки в мозъка. Вася е подложена на агресивна и тежка химиотерапия и лъчетерапия, стойността на която е около 5000лв. По първоначални сметки Вася ще трябва да премине през 12 такива. Освен разходите за тях, на семейството й са нужни и средства за престоя в болничното заведение и транспортните разходи.Така общата сметка на паричните средства, които са нужни на Вася възлиза на 100 000лв. Обръщам се към всички за ПОМОЩ! Нека се обединим и помогнем на Вася по тежкия път, по който върви! Споделяйте поста, за да може да стигне до повече хора! Нека повече хора разберат и помогнат! Благодаря на всички, които ще отделят време да прочетат този пост, на тези, които ще го споделят и на тези, които ще помогнат! Наближават най-светлите християнски празници, нека бъдем добри и покажем на Вася, че не е сама! Вася, с теб сме!

IBAN: BG76STSA93000020947133 – Вася Малинова“.

Екип на Dnes.bg

dnes.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук