Момиче си татуира ануса и се превърна в сензация (+18)

1
6860

22-годишно момиче си татуира ануса и се превърна в интернет-сензация. Американката Мария Луис дел Росарио попадна в канала за видео-споделяне Youtube, като за една седмица клипчето с нейно участие е гледано над 4, 3 милиона пъти.

Както вече Div.bg разкриха, Мария се решила на „смелата стъпка“ по време на Тату феста в Южна Флорида. По нейно желание, върху специалното място било изписано „Тук бяха Генади и брат му“.

Седмица след „премиерата на клипчето“ Мария стана обект на завиден интерес от страна на различни медии, пише inews.bg.

Broward-Palm Beach New Times направи ексклузивно интервю с нея, от което се разбера, че всъщност съдбата на девойката изобщо не е лека. Тя идва от разбито семейство, а мъжете с които имала връзки са предимно наркомани.

Ето какво споделя Мария за бързата слава, която я застигна:

„Страхотно е, станах известна за една нощ! Пък и раните ми са почти зарастнали. Там минава бързо, защото бузите на дупето ми са притиснати една към друга. Там не влиза кислород. Всъщност, реших да го направя след като бях пила десет шота. Помислиха си че съм се надрусала с амфетамини, но аз съм твърдо против мъжките наркотици.

Смеех се и се забавлявах. Ще ми се да бях получила по долар за всяка импресия, която видеото направи. След като си направих татуировката си легнах, без да подозирам нищо. На сутринта видях видеото и като забелязах, че е направило половин милион гледания се усмихнах. Няма да спра докато не стигна до върха. Какво бих искала да правя с цялата слава ли? Ами, предполагам че бих искала да се занимавам с моделство. Искам да си показвам татуирания, гол задник без дрехи и такива работи. Когато си показваш тялото, показваш това, с което Господ те е благословил“, разказа Мария.

m.novini.bg

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук