Моника Валериева в Дубай с бившия на Бони

0
1621

Богатият арабин плаща масрафа на плеймейтката в Емирството

Моника Валериева е в Дубай заедно с бившия на Бони – арабина Раби. Това съобщава HotArena, позовавайки се на свидетелка, която твърди, че ги е видяла с очите си заедно.
„На 06.01.2016 г. в 15:45 ч с мъжа ми пътувахме до Дубай и дали случайно, в самолет на „Fly Dubai“ София – Дубай беше и Моника Валериева. Беше с вързана коса, черен клин и много грим, заедно с още една приятелка – с руса коса и… бизнесменът Раби, който е пътувал с същия самолет (случайно)!“, разказва очевидката.

арабина РабиФактите съвпадат, тъй като именно от 6 януари Мона се подвизава в Дубай заедно с нейна приятелка блондинка. Ясно е обаче, че двете не са сами и няма как да си позволяват от джоба тузарския хотел, в който са отседнали.

„Много пъти съм била тук, но за пръв път се чувствам като в Рая“, призна си Валериева в социалната мрежа.

И как няма да се чувства така, като я придружава една от най-влиятелните фигури там – ливанският милионер Раби.

Историята обаче е далеч по-заплетена. Паметливите ще си си спомнят, че Раби всъщност беше сгоден за Бони. Дни преди сватбата богаташът я заряза най-неочаквано.

Ромската фурия тежко преживя раздялата и изпадна в депресия, знаейки, че любимият й я е заменил за друга. А именно – тв водещата Елена Станулова.

С дъщерята на Искра Радева милионерът имаше няколко месечна връзка, след което заряза и нея. А ето, че сега вече в ясна и причината да я изостави – Моника Валериева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук