петък, март 29, 2024
Google search engine
дом Темата Монтана посреща Бойко Борисов, в града искат избори и край на „Промяната“...

Монтана посреща Бойко Борисов, в града искат избори и край на „Промяната“ ВИДЕО

0
148

Просто Кирчо показа, че нещата не са толкова прости, колкото е самият той. Това, което ни донесе, ще плащаме всички през следващите няколко години, заяви Росица Кирова

Време е да сложим край на промяната! Така членовете и симпатизантите на ГЕРБ от Монтана приветстваха лидера на партията и ръководството. 

Росица Кирова взе думата и заяви, че цялата кампания на ПП – от изборите до управлението на държавата са били основани на лъжа. „Само с ентусиазъм не става. Има добри хора, за съседи, но не стават за управление. Просто Кирчо показа, че нещата не са толкова прости, колкото е самият той. Това, което ни донесе, ще плащаме всички през следващите няколко години“, заяви тя.

 

Кирова изтъкна, че Борисов е бил първият държавник, „направил нещо съществено за Северозапада“:

„Той изпълни своя ангажимент по начин, на който могат да му завидят много държавници. Затова спечели във Види,н Враца и Монтана една огромна маса от хора, които винаги ще чу бъдат благодарни и ще го подкрепят, за да може да довърши онова, което започна в края на третия си мандат“.

Залата отвърна с възгласи: „Избори!“.

Лидерът на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев изтъкна на свой ред: „Да, мина вотът на недоверие. Да, това е първото правителство в демократичната ни история, което падна с вот на недоверие.

А до там се стигна, защото то е некадърно, защото не се справи с кризите, защото всички ние обедняваме, защото Младежката организация на ГЕРБ се оказа виновна за цените по бензиностанциите. Държава, в която управлението превърна в свой слоган, че „Корупция е всяка далавера, в която не участвам аз“, значи е сбъркала някъде много дълбоко в своето развитие“.

Той изтъкна, че заслугата Западните Балкани да станат част от Европа е заслуга на „господин Борисов, ГЕРБ и никой друг“.

Георгиев коментира интервюто на  Кирил Петков пред „Гардиън“, в което той казва: „Да не дойдат сакън служебните на Радев, защото ще спрат доставките за Полша“. Ама кои доставки, уважаеми бивш премиер? Единствените доставки, които биха могли да бъдат, са през Полша към Украйна“.

„Не, това не е добре за държавата. Ние сме отговорни хора, които знаят, че когато дадат обещания и поемат ангажименти, ще ги спазят. Затова ние ще ви обещаем онова спокойствие и онзи стандарт, които имахте преди година€ И помнете – с победата не се изчерпва всичко. Тази победа да бъде актуална поне през следващите 20 години, за да не може това безумие да се върне“, заяви още той.

Деница Сачева приветства залата и благодари за подкрепата и заяви:  „Това правителство си отиде заради липса на добра финансова политика и ние всички видяхме провала на Асен Василев като финансов министър. Този човек с фалшиво самочувствие предложи най-лошия бюджет, който сме имали през последните години“.

„Очакват ни избори. Не позволявайте анти ГЕРБ демагогията да ни управлява. Разчитаме на вашата подкрепа. Победа!“, заяви Сачева.

„Гледам ви и ви се радвам. Понеже сте се събрали не само много хора, а хора честни, мислещи. От друга страна ми е болно. Защото ако слушаме някои партийни активисти, това е „сборище на мутри, мафиоти, хайдути и разбойници“. Има ли мафиот тука? ДА си вдигне ръката. Не виждам вдигната ръка“, това заяви на свой ред Томислав Дончев.

„Като не можеш да намериш друг аргумент против отбора, който очевидно е по-добър от тебе, не остава нищо друго, освен да му лепнеш някакъв етикет. Това означава, че си стигнал до състояние на безпомощност“, допълни той. Дончев отбеляза, че един ден „безобразията на Промяната ще бъдат отразени в „Събрани съчинения в 12 тома“.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук