Мощна международна подкрепа за ДПС на изборите

0
107

Мощна международна подкрепа за ДПС за изборите за президент и парламент на 14 ноември 2021 г., съобщиха от пресцентъра на Движението.

Послания в подкрепа на лидера на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, както и в подкрепа на ДПС в надпреварата на 47-ото НС, изразиха Хилде Ваутманс, член на ЕП и президент на Европейския либерален форум, Александър Граф Ламбсдорф, член на Бундестага и зам.-председател на партия АЛДЕ, д-р Хакима Ел Хаите, председател на Либералния интернационал и Стефан Сежурне, председател на групата „Обнови Европа”.

Ето техните послания:

С ДПС работим за силна Европа, основана на демокрация

Скоро българските граждани ще отидат до урните, за да изберат своите нови представители на предстоящите парламентарни и президентски избори.

 

Изборите идват във важен момент – Ковид-19 ни удари много тежко и докато много държави са заети с възстановяването на икономиката, броят на заразените ни показва, че пандемията все още не е свършила.
Дори в страните с висок темп на ваксинация, борбата с Ковид-19 отнема много от времето и усилията им. Но светът не стои на едно място – съществуват и постоянно възникват много други предизвикателства, с които трябва да се справим – помислете за изменението на климата, както и за нарастващите цени на електроенергията.

Ето защо предстоящите избори са важни, те ще определят как България ще се справи с тях. Движението за права и свободи членува в групата „Обнови Европа“ в Европейския парламент, на която аз също съм член. И тук в ЕП работя в тясно сътрудничество с моите колеги от ДПС по редица въпроси. Нашата цел е да обновим Европа, така че тя да може да дава на своите граждани. Ние сме за силна Европа, основана на демокрация, върховенство на закона и основни права, способна да защитава своите ценности и интереси в международен план. Движението за права и свободи ще вземе участие в предстоящите избори. Гласът за ДПС е глас за Eвропа!

Пожелавам на ДПС голям успех на предстоящите избори!

Разчитаме на вас! Бъдете силният глас на правата и свободите на гражданите в България

Александър Граф Ламбсдорф, член на Бундестага, зам.-председател на партия АЛДЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук