Мрежата възмутена от разголени СНИМКИ на певица и невръстния ѝ син

0
3714

35-годишната руска певица Анна Седокова публикува в „Instagram“ снимки от семейна почивка в Лос Анджелис. На фотографиите певицата, облечена в доста разголен бански костюм, прегръща малкия си син. Постът предизвика вълна от негативност сред последователите на Анна в мрежата, които изразиха мнението, че присъствието на детето в такива откровени снимки е неподходящо.

„4 ч. сутринта В Лос Анджелис и сънят ми се изпари. Много съм гладна, но добрите ресторанти отварят след около три часа и аз съм също толкова гладна, колкото синът ми, който през цялото време се опитва да ме изяде“. В коментарите си потребителите на „Instagram“ осъдиха бившата вокалистка на групата „ВИА Гра“ за твърде горещите снимки. „Какъв ужас … Нито капка благоприличие; известна личност е, има  дете, а нито капка срам!“, пише един от потребителите й. „Прекрасна“ семейна снимка“. Тя е достойна за албум и да бъде показана на наследниците. Особено на бъдещата снаха (в интернет, както знаете, всичко се съхранява)“, пише друга нейна абонатка. Но някои коментиращи защитават Анна от атаките, отбелязвайки, че с такава фигура няма от какво да се притеснява. „Прекрасна, честна снимка! Спортно изящно женско тяло и прекрасно дете – самото въплъщение на женската същност! Аня – браво!“, сподели мнението си един от феновете, които са възприели положително фотографиите.

„Красивата Анна … мило, малко дете и абсолютно безобразни коментари! Не е нужно да показваш позорните недра на въображението си“, написа друга застъпничка на певицата. В отговор Анна изписа доста за границите на сексуалността в съвременния свят. А на особено агресивните потребители певицата им напомни, че не им е длъжна за нищо. „Хайде да се разберем. В какво точно съм ви длъжна като жена? И най-важното – на кого? На обществото? Или конкретно на вас? Знаете ли, аз не ви дължа нищо. На държавата – да, трябва да плащам данъци, а на вас – не“

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук