Мъже, треперете! Дарина Калчева обърна резбата! Вижте скандален компромат как се натиска с жена!

0
2366

До всички мъже, фенове на Дарина Калчева: Да треперят! Моделката обърна резбата и вече си пада по жени!

Това разкри анонимен читател на HotArena, който изпрати фото скандал как Калчева се натиска със своя приятелка.

„Здравейте, попаднах на този фотос, на който мъжемелачката Калчева се гушка с жена. Не знам какво е станало, но това момиче уж се водеше секс машина и мина 3 футболни отбора, а сега е минала на отсрещния бряг. Явно хората вече са разбрали що за стока е и никой вече не иска да си ляга с нея или излиза“, пише потребителят, който очевидно не е от най-върлите фенове на блондинката.

„Във фейса преди слагаше постоянно снимки, но вече слага по една две на месец. Какво се случва с това момиче? Ами отговорът е ясен – вече възрастта й напредва целият този тунинг, благодарение на мъжете, които й даваха пари, започва да се губи. Навремето беше адски секси, когато нейният бивш приятел Коцето се грижеше за нея, но лошата слава води само надолу“, разкрива анонимният читател.

Дали пък този зложелател не е именно бившият й приятел? Остава загадка.

Припомняме, че Дарина Калчева бе свързвана с доста футболисти, сред които имена като Ники Михайлов, Коста Янев и самият Христо Стоичков.

Името й нашумя най-вече покрай скандален компромат, който ние първи публикувахме. Според клюката, подплатена със снимки, футболист от „Левски“ правил тройка с Дарина и нейна приятелка, като ги снимал със скрита камера. Накрая им платил 300 лева за удоволствието.

HotZona.bg пък разполага с уникални голи кадри на Дарина Калчева, които може да видите само и единствено ТУК.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук