Мъжки ризи в спортно-елегантен стил от Flaro.bg

0
2113

Спортно-елегантният стил е универсален с това, че е приложим във всеки един аспект от нашето ежедневие. Дрехите, без значение от коя категорията, са подходящи както за работа и официални поводи, така и за ежедневието. Същото важи и когато говорим за мъжки ризи. Ризите в спортно-елегантен стил имат едно основно предимство и то е удобството, което те предлагат в комбинация с оригинални и елегантни елементи – подгънати ръкави, интересни копчета, високи яки, ¾ ръкави, карета, геометрични форми и т.н. За да докажем, че спортно-елегантният стил и тази година ще присъства изключително силно в мъжката мода, ще представим 3 модела мъжки ризи от Flaro.bg.

За фитнес маниаците, този стил е напълно подходящ. Нещо повече, това е прекрасна възможност да покажат изваяните си тела. Мъжката едноцветна риза с дълъг ръкав е точно такава. Тя се предлага в 4 различни цвята, а материята от лен придава дори леко прозиращ вид на ризата. Какво по-секси за една жена от гледката на мускулест мъж в елегантна риза, която съвсем бегло издава формите на тялото му?

И тук идва моментът да признаем колко голяма е силата на райетата. Почти същият модел, но на райета, мъжката риза с къс ръкав и висока яка е от тези мъжки ризи, които можете да носите буквално навсякъде – на работа или в ежедневието, всичко зависи от това с какво ще я комбинирате. И всичко това благодарение на райетата. Можете да откриете още подобни мъжки ризи на райета в сайта на Flaro.bg.

 

Ако обичате да експериментирате, мъжката ежедневна риза с дълъг ръкав е с принт от геометрични форми. В три различни цвята, тази риза е минималистична и същевременно модерна. Тя е от памучна смес и въпреки, че е с дълъг ръкав, е идеална за официални и не толкова официални вечери, срещи, парти и други вечерни мероприятия. Можете да я съчетаете с различни видове дънки.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук