Мъжът на Енджи Касабие разби всички митове за…

0
1347

Моята кариера започва като журналист, бил съм и водещ на „Ал Джазира“, станах и Мистър Ливан. Спортът обаче винаги е бил в мен – фитнес, баскетбол, футбол. Това заяви пред Ива Софиянска съпругът на Енджи Касабие – Рабих.

„Семейството ми винаги ме е гледало в свобода. Майка ми беше учителка, баща ми китарист, можех да избера да съм такъв какъвто искам. Никога не сме насилвани с брат ми да следваме техния път. Брат ми има талант, свири на китара, като баща ми“, сподели Рабих.

„Едно от големите ми постижения е да интервюирам Бил Гейтс. Радвам се, че успях да го спечеля въпреки натоварения му график. Издебнах го след една среща и той ми отдели цели 7 минути“, похвали се съпругът на Енджи.

„За България знаех само, че имате много хубаво сирене, знаех, че София е столицата. Бях чувал и за Варна, в Ливан има много листовки за екскурзии. България е много красива, всеки ден се влюбвам все повече в нея. Харесва ми, че имате 4 сезона. Не знам какво се говори за мен в България. Предполагам, че съм съпругът на Енджи и мистър Ливан“, сподели Рабих.

„Не знам от къде идва това, че съм богат. Не съм беден, някъде по средата съм. Сигурно говорят, че имам богатство заради голямата ни сватба. Помня как се запознахме с Енджи – трябваше да ходим на кино с наши общи приятели. Отказахме се в последния момент и отидохме да пием кафе. Говорихме много и се харесахме, но нищо не стана. След време питах отново за нея общата ни приятелка и я поканих не на питие, а на чай, за да й покажа, че съм различен. 6 месецапо-късно се сгодихме и от тогава не сме се разделяли. Много съм горд с нея“, каза той.

„Тя беше същата в Къщата на „ВИП Брадър“ каквато е и в живота. В живота има възходи и падения, ние сме си обещали да бъдем заедно и в добри и в лоши времена. Най-голямата ни трудност беше като загубихме двете си дечица. Мисля, че минахме през това нещастие заедно, защото сме силни и се подкрепяме. Мился, че сме готови за бъдещето. Това е животът, за съжаление в графиката винаги има спадове“, заяви Рабих.
Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук