Мъж пожертва сватбената рокля на съпругата си за благотворителност. Това, което намериха вътре, обаче, докара всички до възторг!

0
1505

В деня на един от благотворителните базари във Великобритания, който набирал средства за лечението на болни от рак хора, се получило анонимно дарение под формата на винтидж сватбена рокля.

Но в него се криела изненада, която правела подаръка още по-голям сюрприз. Служителите на базара били толкова стъписани, че пуснали снимка на роклята в интернет с надеждата да намерят човека, който я е дарил.

Изненадата била в малка бележка, която дарителят прикрепил към роклята. Там пишело: „Искам дамата, която ще носи тази рокля на сватбата си, да прекара 56 щастливи години заедно със своя спътник в живота. Толкова щастливи, колкото и аз прекарах с любимата си. Имах късмет, че тя бе моя жена.„

Служителите успели да намерят автора на бележката, но той пожелал да остане анонимен. В момента той е на 85 години, а да се раздели с роклята му било много трудно, „Все пак наистина се радвам да чуя, че роклята ще продължи живота си в памет на любимата ми.“

Източник: jenata-vchas.bg

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук