сряда, април 24, 2024
Google search engine
дом Топ Мъж се втурна да спаси чадър в буря и…. отлетя заедно с...

Мъж се втурна да спаси чадър в буря и…. отлетя заедно с него (ВИДЕО)

0
480
Инцидентът е станал в град Кадирли, провинция Османие в Турция. Кадрите с полета се разпространиха мълниеносно в мрежата.
Гледайки това видео, изглежда сякаш, че източните приказки са се превърнали в реалност. Вярно, вместо на летящо килимче, мъжът се оказа на чадър, почти като Мери Попинз. Историята изглежда много забавна, макар че не завършва съвсем весело, информира Daily Sabah.

На кадрите можете да видите как трима мъже стават от местата си на пазар по време на стихията. Те се опитват да удържат уличен чадър, който бил подхванат от силен порив на вятъра. Един от работниците, Садик Кочадали, дори скочил на платформата.

Но силите на природата се оказали по-мощни и той, заедно с чадъра, сякаш като в някаква магия, се издигнали във въздуха. За щастие, мъжът не е пострадал. Но приятелят му имл по-малък късмет. Чадърът паднал върху него и той бил отведен в болница с фрактури.

„Аз съм добре. Разбрах, че чадърът ще бъде пометен от вятъра и скочих. Оказа се, че се издигнах на три или четири метра височина“, казва Садик Кочадали

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук