Назначиха двама нови зам.-министри

0
3591
Снимка: архив dailypress-bg.com

Двама нови заместник-министри са назначени със заповед на министър-председателя Бойко Борисов, съобщиха от МС.

Лилия Иванова заема длъжността заместник-министър на икономиката, а Стоян Андонов е назначен на длъжността заместник-министър на младежта и спорта.

Лилия Иванов е магистър по право и до момента е била началник на политическия кабинет на министъра на икономиката. От 2005 година професионалният й опит е свързан с работа в администрациите на няколко министерства – на младежта и спорта, на здравеопазването, на земеделието и храните и на държавната администрация и административната реформа.

Назначиха двама нови зам.-министри
Снимка: пресцентър ММС

Стоян Андонов е завършил е висшето си образование в Национална спортна академия „Васил Левски“. От 1985 г. работи в НСА „Васил Левски“, като от 2017 г. е ръководител на катедра „Водни спортове“. По време на своята спортна кариера е завоювал редица значими спортни постижения – той е световен шампион по водноспасителен многобой индивидуално и отборно (1981 г.) и вицесветовен шампион по водноспасителен многобой – отборно (1983 г.). Като треньор на националния отбор по водно спасяване (1987-1991 г.) има европейски шампион за мъже и трети места в Европа отборно за мъже и жени.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук