Най-актуалната звезда от „ВИП Брадър“ продава тялото си! Богати лелки броят по 2 бона за секс с Джино

0
2838

Богати, загорели лелки са готови да дадат мило и драго, за да се докопат до сексапилното тяло на любимата риалити звезда на България Джино Бианкалана. Победителят във „ВИП Брадър“ вече получава неприлични предложения за секс със заможни дами, а цената върви между 1500 и 2000 лв. Мераклийките били толкова много, че пишели на Джино есемеси, обаждали му се по телефона, заливали го във „Фейсбук” с неприлични предложения.

Богатият наследник месеци наред обикаля родните клубове и се отдава на разгулен живот. Напоследък дори се заговори, че той взема пари, само и само за да се появи някъде досущ като фолкпевица. Причината е, че където отиде Джино – там става и купонът.

Според близки на риалити звездата той искал по няколко хилядарки, за да посети едно или друго култово място в София или страната. Той оставал точно определено време, като консумацията му била безплатна. Парите, които собствениците давали, Джино прибирал кеш.

„След раздялата с Джина той не е същият. Мисли само за секс, а сега вече и за това как да изкара добри пари от славата си. Разбра, че в България е лесно да си популярен, стига да имаш хубаво лице. Сега той е на върха и гледа максимално да се възползва от славата“, разказват близки до американския бизнесмен./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук