Най-безгрижните времена за курвалък по посолствата

0
666

Ако се дебнем, ще се хванем – кой в кое посолство се отбива, колко често, колко се бави, с празни ръце ли влиза, с пълни джобове ли излиза. Ако се дебнем, ще се хванем и е редно да се наказваме.

Наказващите днес обаче могат още утре да се превърнат в наказвани, защото вятърът се обръща и защото по посолства всички ходят. То е като ходене по курви, но не съвсем – по-скоро е ходене на курви, по-скоро са ходещи курви.

Някаква доскоро важна клечка се крила в турското посолство – санким другите честни ли са. Знаем ги тукашните политически и неправителствени курви и те самите се знаят добре. Затова и са сключили таен курвенски пакт за неразгласяване и неопозоряване – кой където иска да ходи, няма да го дебнем, той нас също няма да ни дебне.

Единствено внимаваме да не се засечем и да не си крадем клиентите –  посолства има много в София и за всеки ще има работа. Вероятно няма да е еднакво добре платена, но и никой няма да умре от недохранване.

Живеем в най-безгрижните времена за курвалък, които последната ни държава познава. Сменяли са се режими и системи, но всичките са имали дефиниции – що е то държавна измяна. А за дефинираните е имало смъртно наказание.

Днес няма нито едно от двете, днес няма дори народен позор. Днес не само никой не губи главата си, но и името си не губи. Няма го днес Никола Гешев, от когото да се напикават насън и страхът от когото да се предава на поне още две поколения.

И без това половината от очевидните за дефиниране изменници са истински педерасти, така че от тях никой няма да наследи родов срам. Но поне за другата половина някакъв нов Гешев трябваше да се измисли и потомственото нощно напикаване да не спира.

Вместо нов Гешев обаче беше измислена курвенската концепция, че всички са ни приятели, че ние врагове нямаме и няма какво да крием от тях. Ние сме най-свестните пичове, България е най-яката пичка и не е възможно някой да й мисли нещо лошо.

По тази концепция вече бяха възпитани няколко курвенски поколения, които не се стесняват да вземат пари от чужди държави, уж за да работят по смахнати проекти. Които дори не си и помислят, че има нещо притеснително да пишат доноси за помощ до чужди посланици и да ги насърчават да се намесват във вътрешните ни работи под предлога, че ще помогнат за реформите. Които не виждат доброволния отказ от суверинитет, когато издигат лозунги за повече Брюксел, повече НАТО, повече Анадола и повече отзад. И които предизвикаха контракурвалък, чийто лозунг е за повече Москва.

Крайният резултат е, че вече не можем да мислим извън категориите на курвалъка. Ако някой някого обвинява в държавна измяна, санким този някой е много честен, санким и той не работи за друга държава.

Крайният резултат е, че когато всички са предатели, предателството става невъзможно. И този резултат нямаше как да бъде друг, защото безгрижните времена на национален курвалък бяха оплодени и изродени в чужди посолства. А всички изроди, които се народиха, приемаха посолствата като бащин дом.

То и никой не им пречеше да бъде другояче – за тях нямаше и половин Гешев, от когото понякога да се изпускат в чаршафите. Но кой знае какви времена предстоят и дали няма да дойдат такива, когато ще се питаме и наказваме за толкова много предателства. За това кой създаваше помашка нация, кой духаше на циганите, кой работеше за псевдобежанците, кой беше адвокат на радикални ислямисти, кой защитаваше сектите. Молете се да не сте живи, молете се да сте педерасти, за да не делите позора.

А всички останали само се надяваме да ги дочакаме тези времена, надяваме се заедно с Гешев да бъде възкресено и смъртното наказание. Пък ако ще заради неговото много заслужено раздаване днешната демографска деградация да ни изглежда като бейби бум.

www.lentata.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук