Най-голямата верига магазини в България обяви шоково: 1000 лева стартово за касиерки! Догодина 1350

0
1839

Водеща компания български хранителни магазини обяви, че ще повиши нивата на заплащане на служителите в магазините си в София. Компанията отваря нови 80 позиции за касиер-продавачи, като стартовото брутно възнаграждение е в размер на 1000 лева с перспективата да нараства всяка година и още в края на втората да достигне до 1350 лева, пише OFFnews.

Новите възнаграждения ще бъдат въведени както за новите, така и за настоящите служители в магазините в столицата.

Освен конкурентно заплащане, новопостъпилите могат да разчитат и на въвеждащо обучение, необходимо за бъдещата работа, задълбочено запознаване с възложените задачи, възможности за кариерно развитие, както и допълнително здравно застраховане и ваучери за храна в размер на 60 лева месечно.

Част от обявените позиции предлагат и гъвкаво работно време, което дава възможност те да бъдат заемани от студенти или като допълнителен ангажимент за работещите на непълен работен ден.

Повишаване нивата на заплащане на служителите в софийските магазини е поредната стъпка от дългосрочната стратегия на компанията за разширяване на търговската мрежа в цялата страна, както и за утвърждаване позицията й на водещ работодател сред веригите у нас, коментират от веригата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук