Най-силната любовна магия е с роза

0
2377

Розата е най-могъщото цвете в любовната магия, твърдят вещи в занаята. Ето какво направите, ако искате да привлечете любимия човек към себе си. В петък вземете бяла и червена роза. Откъснете по едно листче и от двете. Върху бял лист напишете името на желания човек, а на червен лист – вашето. Върху всеки лист поставете листа от розите и ги завържете с червен конец. Ако ги носите пет дни в себе си, а на шестия ги изгорите на пламъка на червена свещ, лелеяният мъж ще е ваш завинаги.
Ако още не сте срещнали своя спътник в живота, чаят от розови листчета ще ви помогне да го видите насън.

Ако пък имате досаден обожател, маговете твърдят, че можете да се отървете от него, ако носите в себе си изсушено цвете от коприва, пише ретро.
Ако украсите със зюмбюл, ирис, лилия, роза или теменужка дома си, бъдете спокойни, че в него ще цари любов и разбирателство.
Сложете зюмбюл, ирис, лилия, роза или теменужка в спалнята си, за да знаете, че в него ще цари любов и разбирателство.

Никога не бива да късате момина сълза при новолуние. Ароматът й е способен да пробуди у вас или спътника ви мисли за изневяра.
Носете в малки торбички здравец или цветя от мушкато, за да привлечете вниманието на любимия човек. Белите цветчета подобряват детеродните способности, червените обезпечават надеждната защита от зли сили.

Синият ирис, подарен на сбогуване, пък намалява болката от раздялата. Цветчето може да се изсуши. Докато го пазите, човекът, който ви го е подарил, ще ви помни.

retro.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук