Най-черната новина дойде след кървавата баня, станала поред очите на Рут Колева СНИМКИ 18+

0
354

Линейка е откарала пострадалото момиче, а се очаква втори екип за момчето

Един от очевидците на катастрофата по главния път Бургас-Приморско край Ропотамо разказа, че на местопроизшествието току-що е пристигнала само една линейка, съобщава Флагман. Дава се неотложна помощ на русото момиче, което е било на задната седалка на мотора. По непотвърдена информация то е от Шумен и се казва Пламена Г. 

„Когато свалихме каската, видяхме, че има тежки наранявания по главата. Тя бе веднага транспортирана, все още дишаше, със сигурност травмите й са сериозни“, каза свидетелят.

Очаква се втора линейка, която да откара момчето. То е в съзнание, със сигурност има счупени крайници и тежки вътрешни контузии. Момчето се казва Андрей К. и е от Добрич.

Пряк свидетел на случилото се по главния път отново потвърждава същата версия като фактическа обстановка. Моторът се е движел с не повече от 80 км/ч, спускайки се в посока резервата Ропотамо. Срещу него се е движело бургаското Рено, с водач – възрастен мъж, до когото е седяла жена. Пътят е бил оживен, свидетели са водачи на два автомобила.

Единият твърди, че шофьорът на Реното е бил с отклонено внимание, докато предприемал маневрата, за да завие наляво към резервата. Той изобщо няма спирачен път. Предполага се, че се е загледал по красива жена, която е стояла права, вън от друг автомобил, участник в движението по главния път.

При сблъсъка с Реното момичето от Шумен полита напред и пада на 20 метра разстояние от мястото.

Пътят е блокиран!

По-късно говорителят на ОДМВР – Бургас Цветелина Рандева, цитирана от „Фокус“ съобщи, че 26-годишна жена е починала, а 25-годишен мъж е в тежко състояние след инцидента

Настъпило е пътнотранспортно произшествие, като л.а марка „Рено“, модел „Меган“, управляван от правоспособен водач, мъж на 64 години, със стаж като водач 37 години, е отнел предимство на мотоциклет марка „Априлия“, модел СП-1000-Фалко, управляван от правоспособен водач, мъж на 25 години, със стаж като водач от 29 май м.г. и пътничка, жена на 26 години.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук