Напрегнат ден за две зодии

0
61

ОВЕН

Вашите практически възможности в сряда са ограничени и подвластни на обстоятелства, с които трябва да се съобразявате. За сметка на това аналитичността и разсъжденията ви са на високо ниво и сега ще достигнете до важни изводи относно някои бъдещи действия, свързани с вашия професионален живот. Действайте целенасочено.

ТЕЛЕЦ

За вас най-главното е да не влизате в словесен двубой с авторитети в службата или обществото. Такъв опит непременно ще стане причина за загуба. Имате огромни потенциални възможности сега и най-добрият начин да се възползвате от тях е градивният.

БЛИЗНАЦИ

Днес изцяло владеете ситуацията, но денят ще завърши успешно само ако бъдете достатъчно дипломатични в действията и контактите си в службата и ангажиментите ви. За някои работният ден е свързан с делово пътуване, което ще ви даде възможност да научите важна допълнителна информация по професионални въпроси.

РАК

Днес ще си изясните някои въпроси, които до момента са ви давали фалшиви надежди. Но огорчението ви не трябва да премине в отчаяние. Предприемете активни действия за постигане на намеренията си. Най-сигурният начин е да потърсите помощта на приятели, а някои могат да се надяват на подкрепа от страна на колеги.

ЛЪВ

Не сте далеч от осъществяване на желанията си, но днес ще ви бъде много трудно да направите крачка напред към целта. Много мислите, преди да предприемете нещо, което смятате за правилно. Внимавайте, погрешната стъпка може да се окаже последна.

ДЕВА

Добро нещо са надеждите, но когато граничат с фантазия, обикновено водят до разочарование. Днес то може да последва при вас поради несъвсем правилна стратегия. Подобна опасност заплашва бизнесмените, които по непредпазливост са дали силно оръжие /информация/ в ръцете на неприятелите си. Пазете се от недоброжелатели.

ВЕЗНИ

Днес ще ви пречи недостатъчният ред, който ще съпътства делата ви, особено ако предметът им са финанси. За някои от вас няма да бъде трудно да го осъществят през деня, но по-голямата част ще бъде под влияние на емоционално напрежение, което при жените ще достигне висока точка. Внимавайте да не скандализирате ситуацията.

СКОРПИОН

Днес трябва да бъдете внимателни, сряда е неприятна или поне самочувствието и настроението ви ще бъде понижено. Това обикновено ви прави агресивни и понякога брутални. Така рискувате да провалите деня. Днес под въпрос са вашите служебни срещи, които е възможно да отпаднат по обективни или независещи от вас причини. Бъдете дискретни в отношенията с колегите си.

СТРЕЛЕЦ

Настроението ви в сряда е добро и по всичко личи, че надеждите ви за успешен ден ще се оправдаят. Изключение правят финансите, с които сега не бива да се занимавате. В тази насока няма да имате успех и по-добре не опитвайте. Много плодоносни са професионалният ден и възможностите ви за уреждане на служебни въпроси. Напрегната е обстановката в дома ви, потушете скандалите.

КОЗИРОГ

Днес Козирозите притежават внушителен капацитет и не бива да се дразните от отношението на някои хора към вас, защото лесно можете да излезете от равновесие и денят да премине под сянката на негативността. Така сами ще станете причина за загуба. Очертава се успешен работен ден и за професионалисти, и за бизнесмени. Възможностите ви са големи по отношение на служебни ангажименти.

ВОДОЛЕЙ

Между вас безотговорните са изключително рядко явление, но днес най-голям враг за вас е безотговорността. В отношенията си бъдете откровени и точни. Сряда е много важен ден и ви позволява при добро желание да добиете яснота по важни въпроси, имащи отношение лично към вас. Бъдете наблюдателни за постъпките и думите на околните.

РИБИ

Мнозина от Рибите се готвят за решителни действия и по всяка вероятност сега ще изследвате личните си възможности, както и обстоятелствата “за” и “против”. Имате право да проявите недоверие, и то особено към някои ваши приятели, които са ви обещали подкрепа. Твърде възможно е да не удържат на думата си и всичко това е във ваш ущърб и ще останете подведени. Денят е успешен за активни действия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук