НАП погна бабата на бившето гадже на Слави

1
1921

Завистливи съграждани топят старицата пред данъчни и МВР, че е забогатяла криминално
Дядото на бившата балерина Мартина Огнянова се самоубил

НАП погва 83-годишната баба на бившата балерина от „Магаданс“ и бивша изгора на шоумена Слави Трифонов Мартина Огнянова. Причината за данъчната проверка бил подаден сигнал срещу нея за съмнително забогатяване.
Пенсионерката Ана Мишева била натопена от завистливи съграждани от родния си град Левски не само пред данъчните, но и пред варненските МВР и прокуратура. Според доноса баба Ани била от доста бедно семейство, което едва свързвало двата края, а старицата с мъка отгледала двете си деца – дъщеря и син, след като съпругът й се самоубил.2_martina-197x300
„Милионерката баба Ани Мишева е родом от Левски. Произхожда от обикновено, почти бедно семейство. Бащата е сервитьор, а майката е санитарка в болницата. Дълги години баба Ани живее във Варна под наем в една стая с две малки деца. Имала е съпруг, който се е самоубил. Работила е във варненската памучна фабрика „Христо Ботев“. След години порасналата й дъщеря, майката на Мартина, се омъжва и се премества в друга квартира. Таткото на Мартина е бил моряк, но не е бил алкохолик. Всеки път, когато се върнел на брега, в семейство¬то им кънтели скандали, но те не били пиянски, а от съвсем друг характер. Баба Ани не е имала възможност да се отнася с внучката си като с принцеса, защото парите не са й стигали нито за нея, нито за по-малкия й син. Работила е на различни места като деловодител и счетоводител.
В края на 1999 г. тя изведнъж става милионерка. Купува апартаменти във Варна, етаж от къща до хотел „Черно море“, няколко магазина, вила, апартамент в София на Мартина и леки коли. Започва да живее на широко. Внучката разпространила из София, че всичко това е купено с парите от печалбата от тотото, която пазила в тайна, защото се страхувала от отвличания и рекетьори. Баба Ани пък разнася из Варна, че всичко това е придобила от реституция и по наследство. За мен това са придобити по незаконен начин пари и мисля, че е редно институциите, които се занимават с разкриване на корупция, пране на пари, кражби и други незаконни източници, да извършат съответната проверка и да се разкрие истината“, пише в сигнала си г-жа Димова от Варна.
Съгражданката на баба Ани била провокирана от многобройните публикации в медиите, че Мартина, която преди година разби сърцето на най-желания ерген у нас, е милионерска наследница благодарение на баба си. Бившата балерина била родена под щастлива звезда и винаги се е радвала на лукс и разкош, тъй като през 90-те баба Ани ударила джакпота от тотото. Сумата е била в размер на 3 053 468 лв., но тъй като имало трима спечелили, те си поделили по 1 млн. лв. Семейството обаче запазило в тайна този факт цели 12 години, за да си нямат неприятности с изнудвани и престъпници. Така опазили тайната дълги години, а съседите им все се чудели откъде са се сдобили с толкова имоти.
Първоначално в морската столица плъзнал слухът, че бабата на Мартина е забогатяла от реституираните си имоти. След време се тиражирала версията за шестицата от тотото. Предвидливо г-жа Мишева инвестирала в няколко скъпи имота в центъра на морската столица. Освен тях семейството инвестирало и в жилище на пъпа на Варна. От панелката в краен квартал всички се преместили в скъпа кооперация. Мартина получила апартамент до Спортна зала, както и жилище в столичния квартал „Манастирски ливади“, тъй като била приета да следва в Спортната академия. Баба й се погрижила нищо да не й липсва и така вече години наред.
Като всяка българска баба Ани безгранично обичала внучката си и задоволявала всяка нейна прищявка. Мартина пък била обичлива и послушна внучка, защото била наясно, че един ден богатството на баба й ще бъде нейно. Кратка справка в имотния регистър показва, че официално 83-годишната старица притежава наследствен имот само в родния си град Левски. 31-годишната Мартина е собственик на имоти в София и в морската столица. Неотдавна тя роди от любовника си Коко, заради когото напусна Слави Трифонов.

1 коментар

  1. Да ,това е истината за баба Ани. Аз съм близка на семейството им и действително е така. Само дето не е старица на 83 години,а е 70 годишна жена. И не пише,че синът й има три деца, Марти няма как да наследи всичко.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук