Наталия Симеонова се скри с младо гадже в Солун (СНИМКА)

0
1523

Водещата на „Море от любов“ преживя бившата си изгора Денис Ризов

Наталия Симеонова, която дълги години плуваше в море от любов, но имаше несполуки на собствения любовен фронт, най-после отново е влюбена. Бившата съпруга на Денис Ризов върти любов с видимо по-млад мъж, пише „Уикенд“. 

Наталия избяга чак в Солун, за да се скрие от родните папараци, но въпреки това бе хваната в крачка. Водещата на сълзливите предавания „Море от любов” и „Предай нататък” се разхождаше с неизвестен младок из центъра на Солун.

Доволна, че никой не я разпознава, 46-годишната Наталия не криеше любовните си трепети и здраво стискаше за ръка далеч по-младото си гадже. Уви, за неин лош късмет обаче влюбените попаднаха в обектива на българи.

„Момчето, с което Наталия се разхождаше за ръка, е поне с 15 години по-младо от нея. Той е и доста по-слаб. Двамата са доста комична двойка, но въпреки това се виждаше, че държат един на друг”, споделя очевидец.

Няколко години след раздялата си с рокаджията Денис Ризов Наталия откровено споделяше, че все още не е срещнала мъж, който да я накара да забрави бащата на дъщеря си Виктория. Макар и разделени, двамата с Денис не се развеждаха. „Аз съм като кучето Хачико от едноименния филм, което толкова силно обича стопанина си, че 15 години след смъртта му продължава да го чака на гарата. Гарата, където се откриват, гарата, където Хачико е посрещал верния си господар цял живот”, емоционално e споделяла Симеонова.

След пресъхването на морето от любов с музиканта преди 10 г. Наталия се впусна в няколко връзки, които упорито криеше от светлините на прожекторите. Всички до една обаче се оказаха мимолетни. Както самата тя е признавала, любовта й към Денис й пречела да започне нова пълноценна връзка. Въпреки дългогодишната им раздяла Наталия изпитвала силни чувства и не знаела дали ще успее да се излекува от зависимостта си към него. Романтичната водеща все таеше надежди, че някой ден ще се събере с Денис, макар че самият той завъртя редица авантюри с различни жени.

Блондинката, която няколко години събираше нещастно влюбени двойки, многократно признаваше, че би му простила всичко в името на любовта. По всичко личи, че сега Наталия е готова да даде свободата на Денис и вече е открила щастието с доста по-млад от нея кавалер…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук