Национал с отлично представяне на супер турнира в Загреб(СНИМКИ)

0
1023

Децата на столичния Национал родени през 2009-та година се представиха отлично на силния международен турнир „Бубамара къп“ в столицата на Хърватска – Загреб

В турнира участваха 32 отбора от 12 страни и конкуренцията бе много голяма. Децата на „Национал“ останаха на престижното 9-то място, а след тях останаха доказани имена като „Олимпия“(Любляна), „Войводина“, „Чукарички“, Венеция, „Интер“(Запрешич) и много други.

Първите 7 отбора в крайното класиране бяха от Хърватска, а на финала „Динамо“(Загреб) защити титлата си от миналата година като победи „Хайдук“(Сплит). Трети останаха децата на Риека. Те бяха и единственият отбор победил „Национал“ в Загреб с 3:1. Общият баланс за момчетата на Петър Чавдаров е 4 победи, 2 равенства и едно поражение,което им бе достатъчно да спечелят сребърния поток на „Бубамара къп“. Организацията в Загреб на световно ниво и турнира защити репутацията си на един от най-добрите турнири в Европа. Това бе и десетото юбилейно издание на проявата в хърватската столица.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук