НА ЖИВО В DAILYPRESS.BG TV СПОРТ! ЦСКА-София – Левски 2:0 (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

0
8995

Репортер на място: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ – Стадион „Васил Левски“ 

ЦСКА-София и Левски играят при 2:0 в мач от 30-ия кръг на Първа лига. Резултата откри Фернандо Каранга, който реализира от дузпа в шестата минута, а само 180 секунди по-късно Енрике удвои.

Срещата започна с опасна атака на сините, които имаха възможност да вкарат още в 50-ата секунда, когато Вутов бе оставен непокрит на малкия пеналт, но атаката правилно бе спряна поради засада. Така се стигна до 6-ата минута, в която ЦСКА-София вкара още при първото си по-сериозно положение. Каранга получи дълъг пас, Митрев излезе неразчетено и го фаулира в наказателното поле, за което съдията Стефан Апостолов правилно отсъди дузпа. Бразилският голмайстор на червените се нагърби с изпълнението и хладнокръвно реализира за 1:0.

Само 180 секунди по-късно ЦСКА-София нанесе втори удар. Енрике Рафаел получи пас отляво, влезе навътре преодолявайки Цветкович и Яблонски, след което шутира по земя в близкия ъгъл на Митрев. Топката се отби в дясната греда и влетя за втори път в мрежата на сините.

В следващите минути футболистите на Стамен Белчев имаха тотално надмощие, разиграваха добре топката и рядко я даваха на противника си. В 33-ата минута можеха да достигнат и до трети гол, но бомбен шут на Тиаго бе избит от Митрев в корнер.

Само пет минути по-късно Жеферсон изпълни тъч зад центъра на терена, с който изведе Фернандо Каранга сам срещу вратаря, но бразилецът шутира в аут.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

© Петьо Гюдюлев
© Петьо Гюдюлев
© Петьо Гюдюлев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук