Невероятно! Марешки се закани да разкрие страшна тайна за ГЕРБ! Вижте Каква!

0
11795

Аз ще се боря срещу статуквото и разчитам на честни и борбени хора като папа Франциск и Марк Зукърбърг, заяви неочаквано и уверено Веселин Марешки по Нова телевизия и остави зрителите с отворена уста.

Всички ме изолират  като черен лебед, обаче аз съм бял и скоро всички ще разберат, че съм прав.

В момента народът е обезверен. Накараха го да мисли и да вярва, че няма алтернатива, обаче скоро ще  дойде време и всички ще разберат, че съм бил прав. В момента никой не може да си представи, че партиите са го яхнали. За 27 години те внушиха на българите, че нямат друга алтернатива и трябва да избират или едните, или другите.  Напротив! Имат!  Идва времето на идеалистите, какъвто съм аз, и те ще оправят нещата в България и в света. Няма вече да има опция да изберем по-малкото зло. Да гласуваме за едните, за да не дойдат на власт другите.

Лично аз ще търся  борбени хора като Папата, като Зукърбърг, които са идеалисти като мен и искат  да променят света. Да няма много бедни и много богати, да има справедливост, да се чува гласа на хората, които е крайно време да заживеят по-добре. Преди това беше нереалистично, но виждате как Зукърбърг промени света и сега всички имат комуникация и информация в реално време, могат да коментират, могат да се организират и да протестират.

Марешки беше силно възмутен, че го критикуват, че се е намърдал в делегацията ни до Ватикана. Стоях от лявата страна на папата и усещах колко благосклонно гледа на мен и как двамата сме на една вълна. Мястото ми е в тази делегация, защото съм зам.-председател на парламента и защото хората са ме избрали.

И не са сгрешили. Обещавам им го. Ще се боря за истината и за благото на българския народ. Радвам се, че не станах президент, защото тогава правомощията ми щяха да са ограничени. Признавам, че г-н Радев е много по-подходящ за този пост, имах време да го наблюдавам лично по време на посещението ни във Ватикана. Той е харизматичен и дисциплиниран човек и вярвам, че ще работи за България.

Аптечният бос се закани, че започва да разбива статуквото още отсега. Той каза,  че разполага с информация за „сделка за много милиони“, която е била в основата на създаването и скрепяването на новото правителство на ГЕРБ.   Сделката е свързана с изкупуването на скъпи имоти на ниски цени  и в нея участват хора от коалицията и от  най-високите етажи на властта. В момента нещата са на ниво подписване на последни документи под масата.

„Ако тази сделка се осъществи, а съм сигурен, че ще стане, защото е обещана, аз ще разкажа за нея пред всички медии и с „Воля” ще поискаме оставката на правителството”, каза категорично Марешки.

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук