Неописуема трагедия с тийнейджър в Бургас! Долетя най-черната вест, не едно, а две деца са се удавили в Бургас СНИМКИ 18+

0
4092

13-годишно дете от дом „Ронкали“ също е загубило живота си след скок от моста.

Две са удавените деца след скок от Моста в Бургас днес, предава „Флагман“. Току-що водолази извадиха тялото на още едно дете, което бе изключително шокиращо, защото до този момент нямаше информация за изчезнало дете.

Припомняме, че момчето било с приятели, с които вдигали адреналина си с опасните скокове. То е проявило ненужна смелост, качило се е на втория етаж и около 14:15 ч. е скочило във водата. След това обаче не е изплувало за ужас на своите приятели.

Веднага е подаден сигнал на тел. 112, водолази са дошли за няколко минути на мястото на инцидента. Съмненията са, че се е ударил в камък, след което е загубил съзнание и се е нагълтал с вода. Вероятно през цялото време е бил под Моста. Около 15:30 часа морето тялото му бе до основите на един от градските символи. Парамедици веднага се опитали да му окажат първа помощ, но за детето вече било късно.

 

От 14:15 часа днес се знаеше, че 16-годишно момче от бургаския ж.к.“Меден рудник“ е изчезнало след скок от втория етаж на Моста в Бургас. Около 15:30 часа морето изхвърли тялото на момче под самия мост и всички подозираха, че това е точно тийнейджърът със смъртоносния скок.

Оказа се обаче, че е 13-годишно дете от дом „Ронкали“, което или се е удавило на плажа, или също е загубило живота си след скок от моста.

Друго момче е спасено, след като му хвърлили пояс.

Става ясно още, че до фаталния инцидент се е стигнало, след като две момчета са се обзаложили за 20 лева да скочат от втория етаж на мостика. Докато тече спасителната акция, трети младеж решава да скочи от по-ниска платформа и загива. Морето е бурно и има силно течение.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук