Непълнолетни братя обраха, убиха и изнасилиха самотна възрастна жена посред нощ

0
210

Двама непълнолетни братя са задържани по подозрения, че са обрали, убили и изнасилили самотна възрастна жена в Провадия.

Жестоката случка се разиграва миналата сряда, в тъмната половина на денонощието. Днес полицията и прокуратурата твърдят, че имат сигурност какво точно се е случило. Основни заподозрени са двама братя – на 17 и 14 години. Те вече са задържани за 72 часа.

Децата са били наети от 77-годишната жена миналата седмица да пренесат в къщата й дърва за огрев срещу 20 лева. Впоследствие решават да я оберат, сочат доказателствата.

Te  влизат в къщата, но жената, която в този момент е на втория етаж, усетила присъствието им. След като слязла да провери какво става се предполага, че братята са й се нахвърлили, душили са и са я удряли, а също така и са я изнасили.

Откраднати са вещи и пари.

По-големият брат, който е на 17 години, може да получи от 5 до 12 години за престъплението, а 14-годишният – между 3 и 10. Двамата са посещавали училище, като по-малкият не е бил редовен, сочат още данните на полицията. Момчетата имат предишни криминални проявления.

Убийството е довело до страх сред жители на квартала на жертвата, където има и други самотно пребиваващи възрастни жени.

vesti.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук