Ники Кънчев съобщи ексклузивна новина , свързана с…

0
1599

Нашият национален отбор може да не участва на световното първенство по футбол, но България ще има свой представител в Русия. Ексклузивната новина съобщи пред БЛИЦ Ники Кънчев.

„Едно симпатично момченце ще бъде част от тези симпатяги, които ще изведат на финала на 15 юли в Москва двайсет и двамата финалисти. Това ще бъде огромна чест и за него, и за България. Повече подробности ще разберете на 30 май – следващата сряда. Тогава в „Макдоналдс” на площад „Славейков” ще представим момчето. На пресконференцията ще присъстваме аз, управляващият директор на „Макдоналдс” за България Иван Лисиков и Наско Сираков. Ще бъде наистина вълнуващо и се надявам събитието да бъде отразено подобаващо”, заяви Кънчев.

Той отклони поканата на БЛИЦ за интервю, в което искахме да говорим за любимия му ЦСКА – защо тимът не успя да спечели нито един трофей през миналия сезон и кой може да е треньорът, който да изведе „червените” до върховете. Искахме да го попитаме и за „Стани богат”, но Кънчев тактично отклони поканата ни.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук