Ники Михайлов презира майка си

1
2609

Вратарят на националния отбор Николай Михайлов не изпитва никакви чувства към жената, която го е подарила на плеймейтките и манекенките – собствената му майка. Колкото и невероятно да звучи, в тийнейджърските си години настоящият плейбой ненавиждал всички създания от нежния пол заради измяна на създателката му.

Първата съпруга на Борислав Михайлов се казва Гергана, а от любовта им се ражда Ники. Въпреки това гологлавият футболист приема като своя майка не нея, а Мария Петрова. След като шефът на БФС разбира за многобройните изневери на жена си, той сложил край на взаимоотношенията им. Тогава Гергана се покрила и изоставила децата си – Ники и сестра му Бисера. Бъдещият вратар бил едва на 9 години, когато

Гергана си хванала пътя

и емигрирала в САЩ с футболист от „Левски”. Години по-късно той постъпил точно като нея – зарязал я да се оправя сама.

13_Niki_Mihaylov1.jpg
1984 г. „Вечните врагове“ Боби Михайлов и Джони Велинов на кротка семейна раздумка. Двамата са истински прецедент във футболната ни история – вратарят на „чорбарите“ е кум на този на „говедата“ и първата му съпруга Гергана (вдясно)

После Боби Михайлов се задоми с Мария, която отглежда децата му като свои. Самият Николай многократно е заявявал, че чувства грацията като майка, а не биологичната си. Към днешна дата с родилната си майка поддържа някакъв вид взаимоотношения, от куртоазия и то по нейно настояване. Чуват се веднъж-два в годината, но Михайлов категорично отказва да помага финансово на жената, заради която се сдобил с непоносимост към нежния пол в тийнейджърска възраст.

„Изневяра, лицемерие и интригантство не мога да простя в никакъв случай. А аз самият, дори за много пари не бих предал човек и не бих престъпил принципите си”, категоричен е футболистът.

Драмата с жените е зад гърба му и Николай Михайлов вече е напълно готов да създаде семейство и да мине под венчило, но преди това е нужно да стабилизира кариерата си. Преди дни вратарят скъса договора си с турския „Мерсин” и в момента е в процес на търсене на нов отбор. Откакто се подвизава в професионалния футбол и

води полов живот

един от най-големите прахосници на терена е попилял поне 3 милиона лева по скъпи коли и маркови жени.

13_Niki_Mihaylov10.jpg
Щастливото ВИП семейство – Боби Михайлов с втората си жена Мария Петрова и двете си деца Ники и Бесера

Още преди да подпише с „Твенте” като вратар на „Левски” пръскал почти всичките си заплати за показност – скъпи дрехи, модерни коли, дискотеки и т.н. „Баща ми ми се караше, постоянно ми четеше конски да не си купувам ферарита, ламборгинита, но аз, само на 22 години, как да го послушам?!”, критикува себе си синът на Борислав Михайлов.

Вратарят може да се похвали с толкова богата автомобилна „визитка”, каквато нямат дори най-успелите ни футболисти Димитър Бербатов и Христо Стоичков. Мамин Ники не признава кола, по-евтина от половин милион лева.


Наля 1 млн. в тухли и бетон

13_Niki_Mihaylov14.jpg
Половин милион вложил в обзавеждането на тузарското си жилище, в което се прибира твърде рядко

Поне 1 милион лева е излязъл на Николай Михайлов новият му апартамент на бул. „Черни връх” в „Лозенец”, коментират познавачи по недвижими имоти и хора, отбивали се в луксозния имот.

Само жилището е струвало половин милион, а за обзавеждане вратарят е пръснал още толкова. Мебелите в хола са изработени от камилска кожа.

През френските прозорци се разкрива невероятна гледка към половин София. Футболистът е приспособил апартамента според фетишите си – банята е прозрачна, защото обича да войаорства, жилището е окичено със собствените му портрети, за да се любува сам на себе си, а най-големият му гъдел е т.нар интелигентна система, чрез която Михайлов с един бутон управлява всички уреди в къщата.


Платил е хиляди евро за глоби на пътя

13_Niki_Mihaylov12.jpg
Скъпите коли са най-голямата страст на вратаря, а ламборгините често подкарваше и Алисия

Николай Михайлов се е сдобил с фобия на пътя следствие на многобройните си катастрофи. Най-тежката от тях бе преди 4 години близо до мотел „Църна маца” на „Царигардско шосе”, където вратарят се натресе във верижна катастрофа с един загинал. В хода на разследването из медиите плъзна версия, че Михайлов е имал вина за пътния инцидент, което обаче така и не бе доказано, а случаят бе потулен.

След това ПТП Николай не шофира с повече от 150 км/ч. А в най-лудите си години на пътя е платил хиляди евро за глоби, предимно в Холандия, където санкциите са изключително строги.

Красимир КРАСИМИРОВ,ШОУ

1 коментар

  1. Татюф Ники е знаме на чалга поколението – също като Фикито Стораро. # Дедо му Бисер e от цигански произход , както и майка му. # Тя цингарелата сакаше яко рендосване и избега – за еване си зареза не сама мъжот ими и лапетата . # А на бубайко му окапаха косите от кахъри и фана чашката. # А той Ники с майка мурва къв да ставе освен мурвар и чалгар ?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук