Никол към новата на Григор Димитров: Ще узнаеш истината за него, но ще е късно!

0
2915

Григор Димитров все още получава словесни атаки от Никол Шерцингер!

Певицата Никол Шерцингер все още е бясна от начина, по който Григор Димитров я заряза. Тя не спира да бълва змии и гущери срещу него, за да компенсира по някакъв начин унижението и болката от случилото се.

Така например красивата мулатка предупреждава новата любов на Гришо да внимава. Ализе Лим, която от месец и нещо дели постелята си с българския тенисист, според Никол трябва да бъде нащрек.

„Той е със студено сърце, ще го разбереш скоро и ти. Само дано да не е твърде късно, защото при мен беше. Не бързай да се влюбваш в него.“ – са думите на Никол към Ализе на лично съобщение във Фейсбук, твърди американски таблоид.

Серина Уилямс преди 5 години също нарече Григор Димитров „човек без сърце“. Тогава тя беше крайно разочарована от факта, че Гришо се е позабавлявал с нея, след което я остави заради Мария Шарапова.

Според повечето информации, Никол Шерцингер е станала жертва на изневяра от страна на Григор. Още преди да приключи връзката си с певицата, той започнал да й кръшка с Лим и тя узнала за това.

Григор Димитров е един от най-големите женкари в съвременния тенис. Това не е тайна за никого, но нашето момче доказа, че може да има сериозни връзки. С Маша той прекара 3 години, а с Никол – 2. Колко ще издържи с Ализе?!

Според Никол Шержингер, Гришо не иска да се жени и скоро няма да го направи. Само така тя си обяснява факта, че й изневери месеци преди сватбата им.

„Няма да те направи своя жена, мила, не се надявай.“ – обръща се певицата към френската тенисистка.

Както е известно, Григор Димитров възнамеряваше да се венчае в България в края на годината. Сега обаче това или няма да стане, или просто булката ще бъде друга. Предстои да разберем.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук