Нинова каза вижда ли се във властта и какво ще направи първите 100 дни

0
168

Очаквам БСП да смее в следващото управление. Без силна социална партия в тези трудни моменти няма да е лесно, категорична е лидерката на БСП

Гласувах за повишаване на доходите, за развитие на икономиката, която да гарантира просперитет на България. Хората трябва да знаят, че в тези трудни кризи няма да бъдат изоставени, държавата ще помогне. За ред за правила, законът да е еднакъв за всички, да няма богопомазани, да има справедливост. 

Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като упражни правото си на глас.

„Очаквам БСП да смее в следващото управление. Без силна социална партия в тези трудни моменти няма да е лесно. Една силна социална партия ще помогне на хората да преминат по-леко през кризите“, подчерта Нинова.

Когато си в опозиция може само да обещаваш, ние доаказахме, че това, което го обещаваме, го изпълняваме, подчерта тя.

Многократно сме заявявали, че с ГЕРБ и ДПС не може да правим мнозинство. Нека да видим резултатите на останалите днес, припомни Нинова.

Тя обяви и 10 мерки за първите 100 дни за овладяване на инфлацията и повишаване на доходите.

„Таван на цените, разпределяне на печалбите на енергийните фирми към домакинства и фирми, повишаване на заплатите, преизчисляване на пенсиите, увеличаване на вдовишките добавки, безплатни учебници и лекарства за децата, освобождаване на младите от данъци за първата им работа. Един сериозен социално икономически пакет, който трябва да стабилизира икономиката уи да овладее инфлацията, посочи Нинова.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук