Нинова: Събота и неделя непрекъснато бях в контакт с Щаба, няма да оставим никого без грижа

0
72

Събота и неделя непрекъснато бях в контакт с Щаба, няма да оставим никого без грижа. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти във връзка със случая на коронавирус в БСП, предаде репортер „Фокус“.

„Бях уведомена от Янаки Стоилов в събота, че има положителен резултат за Ковид – 19, че влиза в болница. Веднага предприехме мерки да уведомим всички членове на Националния съвет и администрацията, които участваха в Пленума. Събота и неделя непрекъснато бях в контакт с щаба. Те даваха указания какво да предприемем. Както знаете, днес тестваме всички, които са участвали в това масово партийно заседание.

 

Искам да успокоя членовете, няма да оставим никого без грижа. Най-важното е всеки да мине тест, да получи помощта, от която се нуждае. В Градския съвет тече тестване на всички. За тези, които не могат да дойдат от провинцията днес тук, със Щаба сме се уточнили следното. Ще дадем техните имена и телефони, те ще получат обаждане от Столичната РЗИ къде най-близо да отидат за проби, как най-бързо да стане пробата и да ни стане известен резултата. Ще получат указания за ограничаване на контакти, за всичко, което е необходимо. Бъдете спокойни, никой няма да остане без грижа и внимание в този момент“, заяви още Нинова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук