Нова афера: Цветан Василев се развежда

0
671

Банкерът беглец от правосъдието Цветан Василев е в процес на развод със съпругата си Антония, пише столичен седмичник, като се позовава на познати на столичния фараон. Според тях разводът между двамата е заради предстоящите съдебни процеси за пране на пари и източване на КТБ, които ще се водят срещу Василев и свитата му.Преди дни приличащата на надзирател от Аушвиц съпруга на Цветан Василев е пътувала за Белград, за да разпише документи, че се разделя с мъжа си по взаимно съгласие след постъпили необратими последици в брака им.

Документите по развода предстои да бъдат внесени в Софийски районен съд от адвоката на Василев – Косьо Симеонов. Не е известно кога точно ще бъде официализиран разводът между милионерското семейство тъй като според закона при бракоразводно дело се изисква и двамата съпрузи да се явят пред съдия. Както е известно, Цветан Василев се укрива вече повече от година в Белград, където го охраняват свирепи и въоръжени до зъби ММА бойци.

Юристи разясниха, че чрез фиктивния развод Цветан Василев цели да запази жена си Антоанета встрани от дългите съдебни битки и полицейски разследвания, които се водят срещу него.

В Швейцария семейство Василеви е разследвано за пране на пари, след като стана известно, че банкерът е закупил имение за 20 милиона евро в близост до Женевското езеро, Имотът най-вероятно ще бъде конфискуван, тъй като е закупен с пари, източени чрез сложна схема от КТБ. Отделно от това жената на Цветан Василев е разследвана и за други съмнителни сделки, сключвани в Швейцария, в Австрия и в Англия.

Антоанета Василева е професор, тя от години преподава в УНСС и допреди планирания банкрут на КТБ бе декан на факултета по „Международна икономика и политика“. След бягството на мъжа си и скандалните разкрития за грабежа на активи за близо 1 милиард в банката, овалната дама абдикира от висшето ръководство на университета.

Близки до отчаяната съпруга на мустакатия фараон споделят, че напоследък тя търси утеха при хомосексуални приятели на дъщеря си, които с вицове и смешките си я разведрявали от опасните каши, забъркани и сервирани от мъжа ѝ./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук