Нова версия: Мария зарязала Рачков заради мастит милионер от българо-турски произход

0
1266

Дългоочакваният финал дойде! Димитър Рачков и Мария Игнатова най-накрая признаха за раздялата си, която неистово отричаха да се е състояла. Нисичкият актьор е оставил половинката си, след като разбрал, че отново има рога на главата си. Този път красавицата излизала с бизнесмен от българо-турски произход и дори се нанесла в дома му, пише „Уикенд“. Рачков избра да съобщи вестта с лаконично писмо, сякаш става дума за правителствено комюнике, а не за банална изневяра.

„Това е първият ми и последен коментар в тази връзка и с него смятам темата за приключена!”, гласи писмото на Рачков. Според наш източник, комикът бил бесен от неблагоприятния за него развой на събитията. От близо 2 години не стихват слуховете, че Мария и Митко са разделени, но двойката успяваше да тушира мълвата по различни начини, най-често с изявлението, че щастието обича тишината и те не искат да излагат отношенията си на показ. Да, ама не. Още преди Нова година Мария се изнесла от къщата на Рачков, връщайки се в старото си жилище в столичния квартал „Лозенец”, което е собственост на първия й съпруг Петко Димитров. Тристайния апартамент красавицата дели със сина си Виктор и домашния им любимец – хамстер. Съседи пък разказваха, че за целия период Рачков не е идвал нито веднъж в сградата.

Запознати с дългогодишната драма споделят, че Митко и Мария са скъсали в края на миналата година и двамата решили да не прекарват празниците заедно. Пътищата им се разделиха след серия скъсвания и събирания, но опитите да стабилизират връзката си удариха на камък. Отлично осведомени източни се кълнат, че Митко се изморил да носи тежките рога, които Игнатова му слага постоянно.  По потвърдена информация в момента тя излизала с мастит милионер от българо-турски произход, който се занимава с внос на стоки у нас от южната ни съседка в особено големи количества. Това обаче не е първият мъж, с когото Мария изневерява на Рачков. За 8-те им години връзка се е говорело, че тя паралелно е поддържала сексуални отношения както с един от най-известните и богати родни банкери, така и с инак обвързания атлетичен цирков артист Енчо Кирязов.

Самият той недвусмислено намекна в интервю, че е излизал с блондинката. Близки на Рачков разказват, че покрай раздялата си с Мария той залинял и изпаднал в депресия. Дори работните ангажименти не можели да го разсеят и макар летния сезон депресията му се задълбочавала. „Връзката им се изчерпа отдавна! Двамата обаче бяха изплашени, че евентуалната им раздяла би повлияла на кариерата им, тъй като са като дупе и гащи в телевизионни формати и това ще се отрази на приходите им”, обобщават техни близки. Според източник, наранен и бесен, Димитър Рачков категорично отказвал повече да застава до Мария.

Той даже настоявал тя да бъде уволнена –  в противен случай щял да си тръгне той. Продуцентът Маги Халваджиян не се поддал на ултиматума, но временно Игнатова няма да се появява в „Господари на ефира”. Тя ще води „Х Фактор” тази есен заедно с Алекс Раева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук